Velkommen til Flyttebilen.dk´s prisberegner.

Alle priser i beregnings modellen nedenfor bygger på en vejledende pris og statistiske forhold, og at flytningen foretages af en flyttevogn med 2 eller flere mænd til håndtering af indboet, vi kontakter altid kunderne telefonisk for at aftale håndteringen af det videre forløb omkring opgaven. 

Bemærk venligst: Vi fremsender altid skriftlige tilbud på det aftalte.

Alle pris beregninger er baseret på flytning til og fra den bro faste del af Danmark, foregår flytningen over Storebælt vil der blive opkrævet ekstra for broafgiften eller færge.

 

Mindre flytninger af f.eks. kollegie boliger, eller hvis der kun skal flyttes dele af indbo og man selv står for af og pålæsning, kan der med fordel hyres en én mands betjent flyttevogn, forhør venligst nærmere.

 

Hvor stor er din bolig ... ?

Udskriv prisoverslag.

 

 

 

Brugervejledning:

Indtast så nøjagtigt som muligt de forskellige mål og mængder i de markerede felter på pris beregneren, tryk derefter på beregn knappen, og et vejledende tilbud på hvad din flytning kan koste vil fremgå af beregningen.

Vigtigt: Alle de markerede felter  skal være udfyldt korrekt for at det endelige resultat kan blive nøjagtigt.
Tast et 0 ( nul ) i de felter der ikke er relevante i dit tilfælde.

Bemærk: Da flytte opgaver sjældent kan kaldes standard flytninger, vil vi anbefale, at bruge beregningen som et forhåndstilbud, som sammen med den angivne flyttedato altid  vil blive aftalt nærmere telefonisk af en af vores lokale flyttekonsulenter.
Har du forhold der ligger udenfor beregnerens muligheder, eller ønsker du  en snak om hvordan vi løser din opgave bedst til den rigtige pris, kan du kontakte Flyttebilen.dk alle hverdage imellem Kl. 9.00 og 16.00  på telefon  70 11 66 77 eller via vores kontakt formular som kan bruges hele døgnet.

 

 


 

Hvor langt er der ... ?